Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Leveringsvoorwaarden
Betaling
De afnemer kan kiezen om te betalen met Paypal of vooraf overmaken. Bij afhalen zal natuurlijk een afhaalafspraak worden gemaakt is contante betaling mogelijk.

Bij kleine bestellingen, (zoals een zakje met veertjes), die in een envelop passen, kan de afnemer even contact met C.A.W.W. opnemen voor lagere verzendkosten.

Verzending
Na betaling van uw bestelling zal deze binnen 3 werkdagen worden verzonden, als de door u bestelde artikelen op voorraad zijn. is dit niet het geval zal C.A.W.W. contact met u opnemen.

Handboogartikelen worden in veel gevallen rechtstreeks vanaf de leverancier bij u aan huis geleverd. Dit houdt in dat er op diverse artikelen een langere levertijd zit. Zodra uw bestelling verzonden is, wordt er een track en trace naar uw mail verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen.

Na dat de bestelling is verzonden krijgt u hier bericht van via een E-mail.

Afnemer draagt het risico van de bestelling/artikelen vanaf het moment waarop de bestelling/artikelen aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden. Na ontvangst van de gekochte producten dient de koper/afnemer binnen zeven (7) werkdagen het product te onderzoeken op gebreken en deze te melden aan C.A.W.W. Er wordt dan naar een passende oplossing gezocht.

Retourneren
Nadat de afnemer de bestelde artikelen heeft ontvangen, heeft de afnemer de bevoegdheid om binnen zeven (7) werkdagen na de ontvangst van dit product, de overeenkomst met C.A.W.W. te ontbinden. De afnemer hoeft hiervoor geen reden op te geven.


Indien de afnemer de overeenkomst wenst te ontbinden, dient de afnemer dit schriftelijk (via e-mail of brief) aan C.A.W.W. te melden. De afnemer dient het product, na overleg met C.A.W.W. te sturen naar een door C.A.W.W. vastgesteld adres.

Indien een product wordt geretourneerd dat schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van de afnemer te wijten is of anderszins voor risico van de afnemer komt, zal C.A.W.W de afnemer hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen. C.A.W.W. heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan de afnemer terug te betalen bedrag in te houden.

De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen.

Indien de afnemer reeds betalingen heeft verricht op het moment dat de afnemer de overeenkomst met C.A.W.W. van deze algemene voorwaarden heeft herroepen, zal C.A.W.W. deze betalingen binnen veertien (14) werkdagen nadat C.A.W.W. het door de afnemer geretourneerde product heeft ontvangen, aan de afnemer terugbetalen (inclusief de oorspronkelijke verzendkosten).

De verzendkosten die C.A.W.W. heeft gemaakt om het product naar u toe te zenden zullen in mindering worden gebracht. U ontvangt dus de betaling retour minus de verzendkosten.


C.A.W.W. behoudt zich het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door de schuld van de afnemer (anders dan die van C.A.W.W. of de leverancier van het product) is beschadigd.

Klantgegevens
Alle gegevens van de klanten worden persoonlijk behandeld en zullen niet aan derden worden verstrekt.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2021 - 2024 C.A.W.W. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel